A Bon-Bon

Kézműves bon-bon különlegesség
Liszt Ferenc emlékére,
ez a Magyar Rapszódia.

Hozzáértők szerint a Bon-bon készítés a cukrászat csúcsa. A keserű és az édes íz harmóniájának megteremtése nagy feladat minden mester számára. Ötletesség, fantázia, alapanyagok ismerete valamint a megfelelő technológiai sorrend kialakítása és maradéktalan követése kell hozzá. Szakértők azt mondják, minden kézi gyártású bon-bon egy remekmű amit nem szabad egy napon említeni a sorozatban készített gyári termékekkel. A bonbont fogyasztáskor élvezni kell, mint minden jót az életben, gyönyörködni formájában – memorizálni illatát – apró falatokkal kóstolgatni. A töltelékből kitárulkozó ízvilágot felfedezni, csodás rabul ejtő dolog hisz a meglepetés nem a formában hanem a tartalommal együtt az összhatásban rejlik.

A kézműves bon-bon valódi csokoládéból a legfinomabb és legjobb alapanyagokból készül. Nem tartalmaz vegyi konzerválószert sem más növényi zsiradékot csak nemes kakaóvajat.

A Magyar Rapszódia is ezekkel az elvársokkal készült.

Kóstolja meg - Ízleni fog!

Ez a BON-BON azért készült, hogy a Magyarországra és külföldre látogató magyar turisták ne más országban készült édességet vigyenek ajándékba a családtagjaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek.

A termék

Kis szériában, kézműves módszerekkel előállított különlegesség. A valódi csokoládéburok a Magyar táj jellegzetes gyümölcsei /kajszibarack - kékszilva - szőlő - vadmeggy/ a kitűnő dió és méz valamint a pálinka ad utolérhetetlen - minden más terméktől különböző ízhatást és felejthetetlen élményt. A fogyasztóját rabul ejti az ízek fantasztikus harmóniája, rapszodikus változása.

Csomagolás

A kézi gyártásnak és a kifinomult színeknek köszönhetően a visszafogottság és elegancia jellemzi. A láthatóan minőségi anyagok és a kivitelezés a magas minőséget kívánja hangsúlyozni.

Kiszerelés változatai:

  • Karton díszdoboz
  • Karton díszdoboz Magyarország miniCD-vel
  • Exkluzív porcelán bonbonier csak a termék számára készíti a Zsolnay Manufaktúra

Mindenki bátran és büszkén adhatja ajándékként. Igazi kézműves remek.

Ajánljuk idegenforgalmilag látogatott helyek - szállodák shopjai - ajándékboltok - csokoládé szaküzletek - cégek, vállalatok - követségek, minisztériumok figyelmébe, mindenkinek aki igényes és különleges ajándéktárgyra vágyik.